HAJDUSZOBOSZLO
.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Hajduszoboszlo 2020.09.18
Hajduszoboszlo 2020.09.18

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Hajduszoboszlo 2020.09.25
Hajduszoboszlo 2020.09.25
Hajduszoboszlo 2020.09.18
Hajduszoboszlo 2020.09.18
Hajduszoboszlo 2020.09.11
Hajduszoboszlo 2020.09.11
12345...
»
Az őszi és a téli szünetben lehet még nagyobb forgalom a szállodákban Szuperinfó Hírek - Mindenképp lesz utószezon, de elképzelhető, hogy gyengébb lesz a tavalyinál.
Számos előadó látogat Debrecenbe a héten Szuperinfó Hírek - Ezen a hétvégén sem fog unatkozni az, aki koncertre szeretne menni.
Még tart a betakarítás, de a rendkívüli év hátrányai már megmutatkoznak Szuperinfó Hírek - Hiába tűntek szépnek a napraforgó-állományok, mindenki többet remélt.
Továbbra is sok az avartűz, rengeteg riasztást kapnak a lánglovagok Szuperinfó Hírek - A hatóságoknak nem volt egyszerű dolga kedden. A katasztrófavédelem és a rendőrség tájékoztatása alapján számtalan esetben kellett intézkedjenek.
„A mai napot inkább hagyjuk” Szuperinfó Hírek - A Görbeháza hazai pályán ütötte ki a Hajdúdorogot, a Józsa és a Léta is idegenben nyert: ez történt a megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokság 6. fordulójának szombati játéknapján.
Osztályok karanténban: Hajdúszoboszlón már letelt a két hét Szuperinfó Hírek - Debrecenben 11 iskolai osztály van jelenleg hatósági karanténban.


Fizetett hirdetések

Háromezer négyzetméteren lángolt a gaz Komádiban Szuperinfó Hírek - A tűz egy fából készült villanyoszlopra is átterjedt.
Fontos cél átadni a tudást az ifjú gazdáknak Szuperinfó Hírek - Kettős jelentőségű tanácskozást szerveztek Hajdúszoboszlón a hajdú-bihari gazdák a napokban.
Kigyulladt autót és kombájnt oltottak, súlyos baleset sérültjeit mentették a tűzoltók Szuperinfó Hírek - Az Ebesnél történt karambol következtében két embert is ki kellett szabadítaniuk a járművekből.
Teljes terjedelmében égett egy autó Nagyhegyes külterületén Szuperinfó Hírek - A tűzoltók egy vízsugárral eloltották a lángokat.
A hétfő délutáni tűz helyszínén érte a reggel a lánglovagokat Szuperinfó Hírek - Körbálák gyulladtak ki, sokáig eltartott, mire kordába szorították az égést.
Jónás Kálmán az új szoboszlói képviselő Szuperinfó Hírek - A képviselői lemondás miatt a fürdőváros 8. számú választókerületében vasárnap megtartott időközi önkormányzati képviselői választáson Jónás Kálmán (független) kapta a három jelölt közül a legtöbb voksot.
Időközi önkormányzati választást tartanak Hajdúszoboszlón Szuperinfó Hírek - Öt településen rendeznek ma időközi önkormányzati választást, a választások között több is van, amelyet a veszélyhelyzet miatt nem tudtak megtartani az eredetileg kiírt tavaszi időpontban.
„1-7-re jöttünk, nem egy hónapra” Szuperinfó Hírek - Vicces kedvű és rezignált edzők nyilatkoztak a Naplónak a labdarúgó megye I.-es bajnokság szombati játéknapja után.


Fizetett hirdetések

„Sokat öregedtem ezen a mérkőzésen” Szuperinfó Hírek - Ötödik fordulójához érkezett a labdarúgó megye II.-es bajnokság.
Hajdúszoboszlón is választás lesz vasárnap Szuperinfó Hírek - Időközi önkormányzati képviselői választás lesz szeptember 13-án, vasárnap a hajdúszoboszlói 8. számú egyéni választókerületben.