HAJDUSZOBOSZLO
.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Hajduszoboszlo 2020.11.06
Hajduszoboszlo 2020.11.06
«
...23456...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Hajduszoboszlo 2020.09.25
Hajduszoboszlo 2020.09.25
Hajduszoboszlo 2020.09.18
Hajduszoboszlo 2020.09.18
Hajduszoboszlo 2020.09.11
Hajduszoboszlo 2020.09.11
«
...23456...
»
Jöhet a tél: idejében elvégeztek minden munkát a földeken Szuperinfó Hírek - A késői fagyok, a száraz tavasz, majd a sok eső ellenére jó évet zár megyénk mezőgazdasága.
Kórházba kellett vinni a 33-ason megsérült sofőrt Szuperinfó Hírek - Négy személyi sérüléses baleset is történt csütörtökön Hajdú-Biharban. Ügyeleti hírek.
Ittas férfi vandálkodhatott a szoboszlói belvárosban Szuperinfó Hírek - Garázdaság és rongálás miatt kell felelnie.
Halálos baleset szemtanúit keresik a rendőrök Szuperinfó Hírek - A hajdúszoboszlói rendőrök a lakosság segítségét kérik.


Fizetett hirdetések

Felajánlásokból zöldítették Hajdúszoboszlót Szuperinfó Hírek - Mintegy 450 ezer forint gyűlt össze erre a célra.
Katonák és rendőrök vállvetve biztosítják a rendet Szuperinfó Hírek - A katonák több Hajdú-Bihar megyei településen már kedden megkezdték munkájukat.
Feszült volt – vallotta be a kirakatrongálással gyanúsított férfi Szuperinfó Hírek - A gyanú szerint több mint egy tucatszor rúgta be egy hajdúszoboszlói kirakat üvegét.
Időkapszulát helyeztek el a szoboszlói templom csúcsában Szuperinfó Hírek - Korábban alpinisták, most egy nyíradonyi bádogosmester és csapata javította a tetőt.
Kétszeres bajnok lett Suba Zsófi Szuperinfó Hírek - Kiválóan szerepeltek a hajdúszoboszlói úszók az Országos Serdülő és Ifjúsági Bajnokságon.
Helyrehozták a szoboszlói református templom tornyát Szuperinfó Hírek - A csúcsdíszt, a villámhárítót és a tetőt is rendbe kellett tenni, most véget értek a munkálatok.
Szoboszlót is szerették a turisták októberben Szuperinfó Hírek - A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) szombati közleménye szerint októberben – a vendégszám alapján – Budapest, Hajdúszoboszló és Eger volt a legnépszerűbb turisztikai célpont.
Koronavírus: jó hír érkezett Hajdúszoboszlóról Szuperinfó Hírek - A fürdőváros Covid-fertőzöttsége reményt keltő tendenciát mutat, tájékoztatott Facebook-oldalán Czeglédi Gyula.


Fizetett hirdetések

Megye I.: elmarad az ősz rangadója Szuperinfó Hírek - A szoboszlóiak az egyeztetések után úgy döntöttek tavasszal folytatják, Monostorpályiban elfogadták a döntést.
Kigyulladt egy mezőgazdasági épület Hajdúszovátnál Szuperinfó Hírek - A tüzet a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók oltják.
Millió alatt is van már családi ház Hajdú-Biharban Szuperinfó Hírek - Debrecenen kívül is találni hirdetést a 200 millió forintos lélektani határ fölött: érdekességek a vidéki ingatlanpiac kínálati oldaláról.
Ittas lengyel turista vitte el egy telephely éjjeliőrének kocsiját Szuperinfó Hírek - A Hajdúszoboszlói Járási Ügyészség jármű önkényes elvételének bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat az ellen a férfi ellen, aki…

Orbán: csökkentenünk kell a megbetegedések számát!

A miniszterelnök elmondta: a járvány kezdete óta Magyarországon 109 ezren, Európában 8 milliónyian betegedtek meg, és tapasztalataik szerint a járvány lefolyása Magyarországon egy-két hét késéssel követi az ausztriait.<–more–> Hangsúlyozta, hogy a kórházakat ugyan felszerelték és minden rendelkezésre áll: ágy, lélegeztetőgép, maszk és védőfelszerelések, valamint az orvosok és az ápolónők is...