HAJDUSZOBOSZLO
.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Hajduszoboszlo 2020.01.10
Hajduszoboszlo 2020.01.10
«
...4142434445...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Hajduszoboszlo 2020.10.23
Hajduszoboszlo 2020.10.23
Hajduszoboszlo 2020.10.16
Hajduszoboszlo 2020.10.16
Hajduszoboszlo 2020.10.09
Hajduszoboszlo 2020.10.09
12345...
»
Most kiszorult a konyhából Sass Dani, de egyáltalán nem bánta Szuperinfó Hírek - Műsorvezetőként terelt hetven hírességet a gasztronómia felé a szoboszlói gasztroblogger.
A lyukas lobogó 64 éves: ünnepségek Hajdú-Bihar megyében Szuperinfó Hírek - Megemlékezések az 1956-os események tiszteletére.
Eltévedt a városban, elkötött egy kisteherautót, majd az árokba hajtott a gyanúsított Szuperinfó Hírek - Egy külföldi férfi nem mindennapi módon zárta a nyaralását Hajdúszoboszlón. A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.
Komoly szakmai elismerést kapott a Bocskai Múzeum Szuperinfó Hírek - A hajdúszoboszlói intézmény igazi élcsapatba nyert felvételt, méghozzá elsőként Hajdú-Bihar megyében.
„Sok-sok kilométer és még több röhögés”: befejezte a Vacsorakirály forgatását Sass Dani Szuperinfó Hírek - A hajdúsági gasztroblogger-műsorvezető Instagramon köszönte meg kollégái munkáját.
Koronavírus: fegyelmezettek a megyében az emberek, a szabályokon nem szigorítanának Szuperinfó Hírek - Számos településen érdeklődtünk, hogy milyen az élet a koronavírus-járvány második hullámában.


Fizetett hirdetések

„Csak a tisztes helytállás lehetett a célunk” Szuperinfó Hírek - Hét meccset játszottak szombaton a labdarúgó megyei másodosztály 10. fordulójában.
Lángoló házhoz és autóhoz is riasztották a tűzoltókat Szuperinfó Hírek - Mozgalmas napot tudhatnak maguk mögött a tűzoltók és a rendőrök, szerdán rengeteg riasztást kaptak.
Elképesztő felújítások közepette zajlik az élet Hajdú-Biharban Szuperinfó Hírek - Aszfaltozás, korszerűsítés, zöldítés: ez mind a megyében történik!
Hajdúszoboszlón adták át az első elektromosautó-villámtöltőt Szuperinfó Hírek - A személygépkocsi típusától függően fél óra alatt körülbelül száz kilométernyi hatótávot biztosít a magyar fejlesztésű elektromosautó-villámtöltő.
Átadták az első elektromosautó-villámtöltőt Hajdúszoboszlón Szuperinfó Hírek - Fél óra alatt 100 kilométer hatótávot tud átadni személygépkocsi-típustól függően az a magyar fejlesztésű elektromosautó-villámtöltő, amelyből Hajdúszoboszlón az elsőt adták át október 9-én egy új hálózat, a TEA keretében.


Fizetett hirdetések

Szoboszlón játszik a DEAC Gladiators, megemlékeznek a Rhinos egykori elnökéről is Szuperinfó Hírek - A DAK Acél Dunaújváros Gorillazt látja vendégül a DEAC Gladiators Hajdúszoboszlón, szombaton. A találkozón a HSE Rhinos közelmúltban elhunyt elnökéről…
Környezettudatosság a szoboszlói oviban is Szuperinfó Hírek - KompoSZTÁR-ok lettek a fürdőváros Aranykapu Óvodájába járó gyermekek.
Kifosztás és más bűncselekmények gyanúja miatt nyomoztak a debreceni rendőrök – videóval Szuperinfó Hírek - A police.hu szerint egy 24 éves férfi és 15 éves társa elvette egy alvó férfi pénztárcáját. A rendőrök befejezték a…