HAJDUSZOBOSZLO
.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Hajduszoboszlo 2019.11.29
Hajduszoboszlo 2019.11.29

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Hajduszoboszlo 2021.02.26
Hajduszoboszlo 2021.02.26
Hajduszoboszlo 2021.02.19
Hajduszoboszlo 2021.02.19
Hajduszoboszlo 2021.02.12
Hajduszoboszlo 2021.02.12
12345...
»
„Nyertünk… és más semmi” Szuperinfó Hírek - Szép Sándor rövidre fogta az értékelést, miután csapata 6-0-s győzelmet aratott a Hajdúböszörmény ellen a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság szombati játéknapján.
„Nehéz lesz, de nem adjuk fel!” Szuperinfó Hírek - Szombaton tartották meg az ősszel elmaradt mérkőzések egy részét a megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában.
Megyei foci: először lehet teljes forduló a Megye I.-ben Szuperinfó Hírek - Életre kelt a megyei labdarúgás, először lesz 2021-ben teljes forduló az első osztályban.
Válaszokat szeretne a hármas ikrek apukája, értetlenül áll a történtek előtt Szuperinfó Hírek - Fábián Tamás felesége 2017-ben hunyt el szülés közben, három gyönyörű csemetének adott életet.
Ötven éve épült a DOTE Elméleti Tömbje, az atomgyorsító és a javítóintézet is – fotókkal Szuperinfó Hírek - Visszatekintő cikkünkben a kisdobosoktól a KNDK-ig minden megtalálható!
„Az egyiknek minden sikerül, a másiknak meg semmi” Szuperinfó Hírek - Két meccset játszottak a Megye I.-ben, mutatjuk az eredményeket.


Fizetett hirdetések

Ismét második helyen zárt Bondár Anna, a Hajdúszoboszló SE teniszezője Szuperinfó Hírek - Szép eredményekkel zárta dél-afrikai versenyeit a hajdú-bihari sportoló.
Megszólalt a hármasikrek édesapja, aki szülés közben vesztette el feleségét Szuperinfó Hírek - A Tündérkör Alapítvány több mint 50 millió forinttal támogatta a családot a tragédia után.
Bondár Anna ismét döntőt játszhat Dél-Afrikában Szuperinfó Hírek - A múlt héten egyéniben menetelt a fináléig a Hajdúszoboszló SE teniszezője, most pedig párosban.
Bondár Anna egyszerűen nem tud leállni – jó értelemben Szuperinfó Hírek - Ezen a héten párosban remekel a hajdúszoboszlói versenyző.
Bondár Anna ismét brillírozik Szuperinfó Hírek - Újabb versenyen indult el a létrán felfelé a Hajdúszoboszló SE teniszezője, ezúttal Potchefstroomban.
Bondár Anna második lett Dél-Afrikában, bravúros meccsen van túl Szuperinfó Hírek - A Naplónak már nyilatkozott is, pazar eredménnyel rukkolt elő a világ másik végén, és még nincs vége!


Fizetett hirdetések

Megtudtuk, milyen is egy igazi karanténszerelem Szuperinfó Hírek - Soós Enikő és Kálvári Áron úgy véli: mindenben meg lehet találni a jót és a lehetőséget.
Árokba csúszott autókhoz és kidőlt fákhoz riasztották a tűzoltókat Szuperinfó Hírek - A csütörtök reggel érkezett téli idő miatt igen sok esetben kaptak riasztást a hatóságok.
Fénygömbök Hajdú-Bihar országútjai felett: folytatjuk a parajelenségek vizsgálatát Szuperinfó Hírek - Linszter Árpád ufókutató és Kovács Zsolt, a Napló munkatársa érdekes éjszakai eseményeket elevenített fel a Hajdú Online-nak.
Exkluzív: Hajdú-Bihar megyei teniszsiker Afrikában Szuperinfó Hírek - Az első dél-afrikai versenyhelyszínén már a legjobb nyolc között van Bondár Anna.