HAJDUSZOBOSZLO
.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Hajduszoboszlo 2021.01.22
Hajduszoboszlo 2021.01.22
12345...
»

ARCHíVUM

 

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>

Hajduszoboszlo 2020.10.16
Hajduszoboszlo 2020.10.16
Hajduszoboszlo 2020.10.09
Hajduszoboszlo 2020.10.09
Hajduszoboszlo 2020.10.02
Hajduszoboszlo 2020.10.02
«
...34567...
»
Megyénket közvetlenül érintő, fontos pályafelújításokat tervez a MÁV Szuperinfó Hírek - Részletesen beszámolt a társaság arról, mire számíthatnak idén a vonatozók.
Egy szerb kamion rakterét vizsgálták a rendőrök Nagyhegyesen, valami nem stimmelt hátul Szuperinfó Hírek - A rendőrök öt határsértővel szemben intézkedtek az elmúlt 12 órában.
Lóhátról telepítették az odúkat Hajdúszoboszlón Szuperinfó Hírek - A Porszem Lovas Egyesület tagjai több tucat madárodút helyeztek ki az egykori Honvéd Üdülő területén.
Nagy Timi történelmi sikerét hozta 2020 utolsó negyedéve Szuperinfó Hírek - Szerencsére ősz végén és tél elején sem maradtunk megyei vonatkozású sportos érdekességek nélkül.
Baleset történt a 4-es főúton Szuperinfó Hírek - Hajdúszoboszló közelében félpályán halad a forgalom.


Fizetett hirdetések

Fináléban a szoboszlói teniszező Szuperinfó Hírek - Bondár Anna, a Hajdúszoboszló SE sportolója döntőt játszik párosban, a Hamburgban zajló 25 ezer dolláros összdíjazású ITF fedett pályás tornán.
A legjobbak között a hajdúszoboszlói teniszező Szuperinfó Hírek - Bondár Anna bekerült a legjobb nyolc közé a Hamburgban zajló, 25 ezer dolláros összdíjazású ITF fedettpályás tornán.
Évértékelő keretében kérdezték a klubelnököt Szuperinfó Hírek - Marosi György Csongor, a Hajdúszoboszlói Sportegyesület elnöke, évértékelő és kitekintő interjút adott a Hajdúszoboszlói Városi TV-nek.
Sass Dani rákapcsolt, és nem lehet megállítani Szuperinfó Hírek - Néhány hete már tízesével rója a kilométereket a szoboszlói gasztroblogger.
Arra ébredt saját házában a szoboszlói nő, hogy valaki matat a táskájában Szuperinfó Hírek - A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.
Új év, új feldolgozás Káposztás Bálinttól Szuperinfó Hírek - A fiatal szoboszlói énekes ezúttal egy Curtis-slágert vett kezelésbe.
Czeglédi Gyula: A fürdőn túl is lehet gazdasági élet Szuperinfó Hírek - Az idegenforgalmi beruházások folytatása mellett ipari övezet létrehozásában is gondolkodik Hajdúszoboszló.


Fizetett hirdetések

Eddig tartott a hajdúszoboszlói csoda az emírségekben Szuperinfó Hírek - Véget ért Bondár Anna menetelése, de így is szép volt.
Hatszázezerért is adtak el házat tavaly Hajdú-Biharban Szuperinfó Hírek - Érdekességeket, rekordokat is hozott 2020 a megyei lakáspiacnak.
Orvosi vizsgálatra indult, de eltévedt egy idős bácsi Debrecenben Szuperinfó Hírek - A helyi rendőrök nagy erőkkel kezdték keresni, és három órán belül megtalálták.
Három határsértőt fogtak Hajdú-Bihar megyében Szuperinfó Hírek - A tűzoltók pedig súlyos balesethez vonultak a 33-as főútra.

Főtáblára jutott Bondár Anna

A hajdúszoboszlói sportoló sikeresen menetel az Abu-Dzabiban zajló, 565 ezer dollár összdíjazású, keménypályás női tenisztornán.